Geurblokjes

14 verschillende geuren
2.99 per stuk
Verkoopster Dieuwke en eigenaar Jan de Bruin staan voor service en kwaliteit.
  
MAARSSEN > Een uniek jubileum om trots op te zijn. De Bruin Huishoud en Meer bestaat 35 jaar.
Zaterdag 23 Sept. 2021

Jan de Bruin opende in 1986 het warenhuis aan de Nassaustraat in het centrum van Maarssen-Dorp en al gauw werd de winkel een begrip door het ruime assortiment met een uitstekende service. Het is toch uniek in deze tijd dat er zoveel te vinden is onder één dak: speelgoed, huishoudelijke artikelen, gereedschap en ijzerwaren.
‘Je probeert om zo compleet mogelijk assortiment te voeren, ook voor de inwoners in het dorp. Daarom hebben we destijds ervoor gekozen om na het stoppen van de laatste doe-het-zelfzaak in het dorp ook ijzerwaren en gereedschappen te gaan verkopen. Je wilt de klant niet teleurstellen en ook voor de voorzieningen en leefbaarheid in een dorp is het belangrijk dat het winkelbestand zo compleet mogelijk is’, aldus Jan de Bruin, een lokale ondernemer in hart en ziel. ‘Een goede samenwerking tussen winkeliers onderling is dan ook erg belangrijk, als er iemand komt met een vraag over gordijntoebehoren, dan stuur ik die naar de overkant naar Nassau Tapijt. Zo versterk je elkaar in een winkelgebied.’ En het unieke jubileum heeft ook voordelen voor de klanten, want er zijn de komende weken tal van acties met voordeel.
‘Natuurlijk wil ik alle klanten bedanken, die ervoor gezorgd hebben dat we al 35 jaar bestaan. Ook in de coronatijd wisten de klanten ons te vinden, aldus Jan de Bruin, die volledig vertrouwd op zijn team verkoopsters. ‘Service en klantvriendelijkheid is het sterke wapen van de winkel en daar doen we alles aan.’

De Bruin Huishoud en Meer, Nassaustraat 10, 3601 BG Maarssen, tel.: (0346) 566277.

Verkoopster Dieuwke en eigenaar Jan de Bruin staan voor service en kwaliteit.

De Bruin Huishoud en meer onmisbaar in het dorp
Okt 2022, 19:07    Ondernemend
  
MAARSSEN > De vele vaste klanten was het al opgevallen. Sinds kort is het De Bruin huishoud en meer aan de Nassaustraat in Maarssen-Dorp.

‘Ja, een andere naam op de gevel, ander logo en huisstijl, maar nog steeds dezelfde vertrouwde gezichten in de winkel. En natuurlijk de klantvriendelijkheid en service,’ aldus eigenaar Jan de Bruin, die de stap maakte om weg te gaan bij een landelijke winkelketen en na ruim 35 jaar zelfstandig verder te gaan. ‘We zijn blij en trots, maar het was een hele stap om alles aan te passen, maar nu we volledig zelfstandig zijn kunnen we nog beter op de wensen en behoeften van u als klant inspelen.’

De reacties de afgelopen weken van de klanten op de naamswijziging zijn alleen maar positief. De inwoners van Maarssen-Dorp zijn vooral blij dat zo’n essentiële winkel blijft. Goed voor de levendigheid in het dorp en blij dat er actieve lokale ondernemers zijn,’ zo is een van de vele reacties.

De Bruin huishoud en meer heeft dan ook een zeer ruim assortiment. Het unieke warenhuis heeft natuurlijk alles voor het huishouden, maar ook veel speelgoed voor alle leeftijden, cadeauartikelen en gereedschappen.

‘Je merkt dat ook in deze tijd klanten graag in de winkel komen om zelf iets uit te zoeken. Of ze komen voor een gerichte aankoop omdat ze weten dat wij het altijd hebben en anders proberen we het te bestellen. Dat merken we ook aan de verkoop van rookmelders, die nu verplicht zijn,’ zegt Jan de Bruin, die ook wijst op de sociale functie van een lokale ondernemer in een dorp.

‘Ik heb nog steeds klanten van het eerste uur en het is altijd gezellig om even een praatje te maken. Wij doen in ieder geval ons best om Maarssen-Dorp levendig te houden.’
GALA

schoencreme en veters.
Tulpen

Niet van echt te onderscheiden verschillende samenstellingen en
kleuren