Verkoopster Dieuwke en eigenaar Jan de Bruin staan voor service en kwaliteit.
  
MAARSSEN > Een uniek jubileum om trots op te zijn. De Bruin Huishoud en Meer bestaat 35 jaar.

Jan de Bruin opende in 1986 het warenhuis aan de Nassaustraat in het centrum van Maarssen-Dorp en al gauw werd de winkel een begrip door het ruime assortiment met een uitstekende service. Het is toch uniek in deze tijd dat er zoveel te vinden is onder één dak: speelgoed, huishoudelijke artikelen, gereedschap en ijzerwaren.
‘Je probeert om zo compleet mogelijk assortiment te voeren, ook voor de inwoners in het dorp. Daarom hebben we destijds ervoor gekozen om na het stoppen van de laatste doe-het-zelfzaak in het dorp ook ijzerwaren en gereedschappen te gaan verkopen. Je wilt de klant niet teleurstellen en ook voor de voorzieningen en leefbaarheid in een dorp is het belangrijk dat het winkelbestand zo compleet mogelijk is’, aldus Jan de Bruin, een lokale ondernemer in hart en ziel. ‘Een goede samenwerking tussen winkeliers onderling is dan ook erg belangrijk, als er iemand komt met een vraag over gordijntoebehoren, dan stuur ik die naar de overkant naar Nassau Tapijt. Zo versterk je elkaar in een winkelgebied.’ En het unieke jubileum heeft ook voordelen voor de klanten, want er zijn de komende weken tal van acties met voordeel.
‘Natuurlijk wil ik alle klanten bedanken, die ervoor gezorgd hebben dat we al 35 jaar bestaan. Ook in de coronatijd wisten de klanten ons te vinden, aldus Jan de Bruin, die volledig vertrouwd op zijn team verkoopsters. ‘Service en klantvriendelijkheid is het sterke wapen van de winkel en daar doen we alles aan.’

De Bruin Huishoud en Meer, Nassaustraat 10, 3601 BG Maarssen, tel.: (0346) 566277.

Ben jij 15 tot 20 jaar en zoek je een zaterdag baan?
kom dan bij ons werken!

Wil je meer informatie?
Loop even naar binnen of bel
0346 - 566277